Updates

Proteksi dari dalam, tingkatkan imunitas πŸ”₯
.
Di periode yang serba sulit diprediksi ini, fasilitas olahraga menjadi sarana yang penting untuk menunjang kualitas kesehatanmu.

Karena itu Rai Fitness Sunset Bali kembali hadir dengan promo terbaik buat kamu nih, mulai Rp. 375.000 aja sudah bisa lat...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Bayar Bulanan tapi dapet Membership Tahunan, kok bisa? Cari tahu selengkapnya di bawah!

Mega Gym pertama di Bali dengan :
- Alat import di support oleh Life Fitness USA
- Kelas-kelas terbaik dari LESMILLS, Zumba, Yoga, dll
- Personal Trainer & Instruktur yang tersertifikasi
- Kolam Renang
- Saun...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Sudah hampir setengah tahun lewat nih, yakin ga mau balik lagi buat bentuk body kaya tahun-tahun lalu? πŸ˜†

Ada FREE Membership & Personal Trainer untuk kamu yang join di bulan ini loh, yuk langsung di gas!

Reach us out!
Rai Fitness Sunset Bali
Jl. Pura Mertasari, Sunset Road, Kuta, Bali
(0361) 8...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Rai Institude Bali 2021

Apr 1, 2021 – Jun 10, 2021

Rai Institute Bali is Back!
.
Ada yang udah nungguin? Yuk buruan daftar. Quota terbatas!
.
Workshop selama 2 hari di tanggal 26-27 Juli 2021, sudah termasuk juga :
.
- Study Kit berisi Buku dan Video yang bisa dipelajari
- Polo Shirt Exclusive Rai Institute
- Sertifikat
- Snack dan Healthy Meal
...

Read More
Sign up

Modal 50rb doang udah bisa ngegym di Rai Fitness Sunset Bali? Tunggu apalagi! 🀩

Yuk join sekarang, ada promo membership dan PT mulai 200rbuan aja πŸ˜‹
.
Rai Fitness Sunset Bali
Jl. Pura Mertasari, Sunset Road, Kuta, Bali
(0361) 894 7333

Show this code at the store:
Get offer

Beneran! Bukan Prank!

Join Membership ataupun Personal Trainer di Rai Fitness Sunset Bali sekarang mulai 200ribuan aja. Bisa cicil 0% juga loh.

Ga ketinggalan, kamu juga bisa nentuin kapan mau latihan setelah join. Bisa banget nih join sekarang, pakenya minggu depan atau akhir bulan? Bebas!

Yu...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

FREE WEEKLY CATERING!

Mar 1, 2021 – Mar 31, 2021

Selain Diskon sampai 35%, untuk kamu yang joinan PT minimal 20 Sesi atau lebih juga bakal dapet benefit GRATIS 1 Minggu Catering di @raifitnessdapur loh πŸ₯³

Yuk maksimalin programmu dengan latihan bareng Trainer terbaik + Makanan Sehatnya!
.
Rai Fitness Sunset Bali
Jl. Pura Mertasari, Sunset Road...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Gak kerasa udah bulan Maret aja nih, masih belum punya program latihan di tahun ini? Yuk datang ke Rai Fitness Bali dan konsultasikan program yang kamu mau, kita bakal kasih diskon hingga 35% untuk membership dan personal trainer 😍
.
Kita bantu wujudkan goalsmu di tahun ini πŸ’ͺ
.
.
Rai Fitness Su...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Testimonials

3 days ago
So it's July 30, 2021 and I'm stuck here in Australia and my wife is stuck in Indonesia and can't get a flight to Australia. But the last time I visited Rai Fitness was early 2020. When I come to Bali (regularly when there was no pandemic) I always go to Rai fitness to work out. It's a great gym, with good equipment and great service. I miss you guys and hope to get there again soon. :)
- Mick R
2 months ago
One of the best gyms in Bali. The gym staff, Dapur Rai staff and personal trainers are incredibly humble, friendly, and smily! It’s also clean, the cleaning is on point and there are plenty of sanitizers to wipe down the equipment! I get along with the friendly staff. And the membership cost isn’t ridiculously expensive and rather affordable. The gym isn’t overcrowded even during busy times. I’ve been to another gym that wasn’t as clean, had like one bottle of sanitizer, trainers didn’t smile (didn’t get good down to earth, friendly vibes from the trainers, didn’t like the overall vibes of the gym), and it was extremely hot and overcrowded. Plus the price was much more expensive. The comparison is night and day. I will miss you Rai Fitness πŸ˜˜πŸ’—. Thanks for everything πŸ™πŸ½.
- Ynnez B
a week ago
Great gym, Nice for exercise
- Ketut T

What is Rai Fitness?

Rai Fitness Sunset Bali is the first Mega Gym in Bali, founded by Ade Rai since 2013. Rai Fitness provides equipments powered by Life Fitness USA, also supported by Lesmills International in group excercise with Licensed Instructor and Personal Trainer.
Rai Fitness also provides swimming pool, sauna, basket ball and soccer courts and etc. Lets join and let us help you reach your fitness goals only at Rai Fitness Sunset Bali!

Contact Us

Contact

Call now
  • 0895-7005-66400
  • (0361) 8947333

Address

Get directions
Jalan Pura Mertasari
Pemecutan Klod
Kecamatan Denpasar Barat
Kota Denpasar
Bali 80221
Indonesia

Business Hours

Mon:6:00 AM – 9:00 PM
Tue:6:00 AM – 9:00 PM
Wed:6:00 AM – 9:00 PM
Thu:6:00 AM – 9:00 PM
Fri:6:00 AM – 9:00 PM
Sat:8:00 AM – 6:00 PM
Sun:8:00 AM – 6:00 PM
Get quote
βœ•
Message sent. We'll get back to you soon.