RAI FITNESS SUNSET BALI

The First Mega Gym in Bali. Healthy Body? Yes We Can!
Open today until 9:00 PM
Header image for the site

Updates

Rai Institude Bali 2021

Apr 1, 2021 – Jun 25, 2021

Rai Institute Bali is Back!
.
Ada yang udah nungguin? Yuk buruan daftar. Quota terbatas!
.
Workshop selama 2 hari di tanggal 26-27 Juli 2021, sudah termasuk juga :
.
- Study Kit berisi Buku dan Video yang bisa dipelajari
- Polo Shirt Exclusive Rai Institute
- Sertifikat
- Snack dan Healthy Meal
...

Read More
Sign up

Modal 50rb doang udah bisa ngegym di Rai Fitness Sunset Bali? Tunggu apalagi! 🀩

Yuk join sekarang, ada promo membership dan PT mulai 200rbuan aja πŸ˜‹
.
Rai Fitness Sunset Bali
Jl. Pura Mertasari, Sunset Road, Kuta, Bali
(0361) 894 7333

Show this code at the store:
Get offer

Beneran! Bukan Prank!

Join Membership ataupun Personal Trainer di Rai Fitness Sunset Bali sekarang mulai 200ribuan aja. Bisa cicil 0% juga loh.

Ga ketinggalan, kamu juga bisa nentuin kapan mau latihan setelah join. Bisa banget nih join sekarang, pakenya minggu depan atau akhir bulan? Bebas!

Yu...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

FREE WEEKLY CATERING!

Mar 1, 2021 – Mar 31, 2021

Selain Diskon sampai 35%, untuk kamu yang joinan PT minimal 20 Sesi atau lebih juga bakal dapet benefit GRATIS 1 Minggu Catering di @raifitnessdapur loh πŸ₯³

Yuk maksimalin programmu dengan latihan bareng Trainer terbaik + Makanan Sehatnya!
.
Rai Fitness Sunset Bali
Jl. Pura Mertasari, Sunset Road...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Gak kerasa udah bulan Maret aja nih, masih belum punya program latihan di tahun ini? Yuk datang ke Rai Fitness Bali dan konsultasikan program yang kamu mau, kita bakal kasih diskon hingga 35% untuk membership dan personal trainer 😍
.
Kita bantu wujudkan goalsmu di tahun ini πŸ’ͺ
.
.
Rai Fitness Su...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

NEVER LOSE YOUR FIGHT!

Feb 12, 2021 – Mar 14, 2021

Private Boxing is back for you!
Mulai 1 Jutaan untuk latihan Boxing di Rai Fitness Sunset Bali. Booking sesimu sekarang!πŸ₯Š
.
.
Rai Fitness Sunset Bali
Jl. Pura Mertasari, Sunset Road, Kuta, Bali
(0361) 894 7333

Show this code at the store:
Get offer

Udah punya planning valentine sama pasangan? Kalau belum, bisa banget diisi sama hal positif kaya olahraga nih!

Sekarang join di Rai Fitness mulai 400rb-an udah bisa buat latihan berdua! Ada cashback juga sampai 4.500.000 khusus di bulan Februari untuk pembelian membership ataupun Personal Train...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Udah punya resolusi di tahun penuh tantangan ini? Semoga sudah ya!
.
Karena Rai Fitness masih akan melanjutkan resolusi kita dari tahun lalu nih yakni untuk sebanyak-banyaknya ngajak masyarakat di Bali untuk hidup lebih sehat dan lebih lama πŸ’ͺ🏻
.
Karena itu kita adain promo membership mulai dari...

Read More
Show this code at the store:
Get offer

Testimonials

3 months ago
I do my workout everyday at Rai fitness and I love the gym. Nice ambiance , the staffs are very kind and helpful. They have also sauna downstairs , it's a bonus since the price is good. Pool is excellent not cold and can swim. I would recommend to everybody Rai fitness.
- Sound &
3 months ago
Very good place for work out. Staffs are so friendly and professional . Also gym facilities are quite nice. Many machine , stretch room and opening place for eating. Also we can use a swimming pool from hotel .Always keep it clean and good hygienic :) Highly recommend !!
εˆ©θ¦‹ζΆΌ
a year ago
Guaranteed best gym in town! 50k drop-in fee which is well worth it. Large facility with a massive selection modern equipment and the A/C blows cold. Read some complaints about the music being too loud but I have no clue what those individuals were talking about. This place is gold. Highly recommended!
- Albert K

What is Rai Fitness?

Rai Fitness Sunset Bali is the first Mega Gym in Bali, founded by Ade Rai since 2013. Rai Fitness provides equipments powered by Life Fitness USA, also supported by Lesmills International in group excercise with Licensed Instructor and Personal Trainer.
Rai Fitness also provides swimming pool, sauna, basket ball and soccer courts and etc. Lets join and let us help you reach your fitness goals only at Rai Fitness Sunset Bali!

Contact Us

Contact

Call now
  • 0895-7005-66400
  • (0361) 8947333

Address

Get directions
Jalan Pura Mertasari
Pemecutan Klod
Kecamatan Denpasar Barat
Kota Denpasar
Bali 80221
Indonesia

Business Hours

Mon:6:00 AM – 9:00 PM
Tue:6:00 AM – 9:00 PM
Wed:6:00 AM – 9:00 PM
Thu:6:00 AM – 9:00 PM
Fri:6:00 AM – 9:00 PM
Sat:8:00 AM – 6:00 PM
Sun:8:00 AM – 6:00 PM
Get quote
βœ•
Message sent. We'll get back to you soon.